We zijn in ons leven meer en meer afhankelijk geworden van internet. Niet alleen voor directe communicatie, zoals e-mail en Whatsapp, maar ook andere apparaten in ons huis kunnen niet meer zonder interverbinding. Denk aan de slimme thermostaat of de TV met Netflix.

Hoe frustrerend is het dan dat het internet niet goed werkt in huis? Bedraad gaat het meestal nog goed, maar tegenwoordig zijn de meeste apparaten natuurlijk draadloos. Een goed WiFi netwerk, dat ononderbroken werkt in het hele huis voorkomt een heleboel stress en ellende op de momenten dat je daar niet op zit te wachten.

De redenen dat het vaak niet goed werkt zijn verschillend. Soms is het de drukke stedelijke omgeving waarbij zestig andere netwerken het bereik verstoren, hoeveel versterkers je ook plaatst. En soms is het juist het oppervlak van het huis, de aparte vorm of de zeer goede isolatie die roet in het eten gooien.

De Whizzkid kan u helpen om uw WiFi netwerk onder controle te krijgen, zodat u overal in huis van een snelle, stabiele verbinding kunt genieten, zonder dat u wéér de router moet resetten.
Wij onderzoeken uw huis, wat de mogelijke storing veroorzaakt, of wat er nodig is om voor een betere dekking te zorgen. Vervolgens ontvangt u een offerte en maken wij het allemaal in orde.