U komt er niet meer uit? Wat vroeger wel altijd werkte werkt nu niet meer? Geen paniek, u hoeft zelfs uw apparaten niet uit het raam te gooien, het komt allemaal goed. De Whizzkid staat voor u klaar.

En ook u als u zich daar niet in herkent en allen maar denkt: “dat zou toch handiger moeten kunnen?”, ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Hoe simpel of hoe ingewikkeld u denkt dat de vraag ook is, De Whizzkid heeft altijd wel een antwoord op maat. Wij geloven niet in ingewikkelde oplossingen voor simpele problemen of in dure maatregelen voor kleine issues. Een eerlijk antwoord, dat is wat u krijgt.

Wij zijn pas tevreden als u dat bent en daarom hanteren wij ook een no cure, no pay beleid. Soms is het de moeite waard om via verschillende methodes te proberen tot een oplossing te komen, maar mocht dat nou niet werken, dan gaan we u niet achterlaten met alleen een rekening en geen oplossing.

Maar wat voor vragen dan?

Heeft u een apparaat dat door stroom wordt aangedreven en waar u het vermoeden van heeft dat het met een computerchip werkt? Waarschijnlijk bent u dan bij ons aan het juiste adres. Alles van computers tot telefoons, slimme horloges, slimme thermostaten, slimme speakers, nou ja, alles wat tegenwoordig slim is, daar kunnen we hoogstwaarschijnlijk vragen over beantwoorden.

Is uw mixer kapot? Dan kunnen we u daar waarschijnlijk niet bij helpen. We moeten helaas ergens de grens trekken.. Werkt uw mixer op wifi? Dan gaat ons hart wel weer sneller kloppen en kunt u toch weer bij ons terecht, mits u daar tenminste een probleem mee heeft.

Via onze contactpagina kunt u ons alvast een vraag stellen, dan laten we u vliegensvlug weten of we er het antwoord op kunnen geven.