U wilt graag een website, maar u heeft geen idee waar u moet beginnen. Dat is waar De Whizzkid om de hoek komt kijken. Wij kunnen u vanaf het concept via het design tot het eindresultaat begeleiden en een heleboel obstakels wegnemen. 

Al heeft u maar een vaag idee wat op de website zou moeten komen, wij kunnen u helpen om het verder in te vullen. U heeft nog geen logo? Regelen we voor u. Een domeinnaam registreren? Doen we uiteraard ook. En heeft u, als de site eenmaal in de lucht is, eigenlijk geen zin om het zelf bij te houden? Dan doen we dat ook voor u.

Voorbeelden

Marjet van Zuijlen

Persoonlijke website waar ze de bezoeker meeneemt in haar werk en wat haar inspireert in het leven, zoals kunst, literatuur en poëzie.

Tromm Vastgoed

Website van deze ontwikkelaar van hotels en ander vastgoed, waarop een overzicht wordt gegeven van alle projecten uit heden en verleden.

Helga Troll

Website met informatie over en de portfolio van deze Haarlemse beeldhouwster.

Tarief

Het tarief voor het creëren van een website hangt helemaal af van uw wensen. Wilt u eenvoudig op weg geholpen worden met het raamwerk van een website, die vervolgens zelf helemaal gaat invullen? Dan kunnen we dit al voor € 250 euro voor u verzorgen. Wilt u echter dat we ook redactioneel voor u aan de slag gaan, waarbij we van tijd tot tijd de website voor u bijwerken, dan kunnen we daar ook een service abonnement voor afspreken.

Heeft u interesse in een website en bent u benieuwd wat het voor u zou kosten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de contactpagina. We maken dan een afspraak en maken op basis van uw wensen een offerte.